Menara Transmisi

Tembung model produk kaya ing ngisor iki:

menara, pylone, torre, menara baja, menara suspensi, menara lurus, menara baja sudut, menara swadaya, menara string insulator, menara saluran transmisi

Cathetan:

Cakupan panyedhiya:

√Desain ing norma ASTM utawa standar internasional liyane

√ diagram siluet

√ Memori pitungan

√ Gambar desain

√ Fabrikasi lan galvanisasi

√ Lukisan

√ Tes sampel

√ Tes rutin

√ Tes proto-assembly

√ Tes loading (NDT-Non Destructive Test)

√ Tes muatan (DT-Destructive Test)

√Instruksi packing internasional

√Panyimpenan gratis ing pabrik

√ gambar AS-BUILT


Detail Produk

Tag produk

katrangan:

Penyediaan paket pasokan saluran transmisi tenaga, distribusi lan gardu menara baja, tiang baja, struktur baja, menara telekomunikasi, monopole, tiang lampu kanggo lampu dalan lan aksesoris sing gegandhengan, tiang baja sepur elektrifikasi, tiang beton. Kajaba sertifikat ISO, kita wis dianugerahi macem-macem sertifikasi pasar lan teknologi kayata sertifikat welding AWS, sertifikat standar ASTM, sertifikat Nch 203 Chile, sertifikat RETIE ing Columbia, lan sertifikat kualitas bahan mentah ing Costa Rica, tes loading lan liya-liyane.

Parameter teknis:

Jinis Spenundaan Menara,Tensiing Menara , Menara Terminal, Menara Jalur Transmisi
Cocog kanggo Distribusi listrik. Jalur transmisi
wangun Conoid, Multi-piramidal, Columniform, poligonal utawa conical
Bahan Biasane Q345B / A572, kekuatan ngasilake minimal> = 345n / mm2 minangka bahan utama
Q235B/A36, kekuatan ngasilake minimal>=235n/mm2- minangka bahan bantu.Q420B
Toleransi saka dimensi +- 2%
Tegangan Daya 10 KV ~ 1000KV
Beban Desain ing Kg 300 ~ 3000Kg ditrapake kanggo 50cm saka kutub
menehi tandha Plat jeneng liwat rivert utawa lim, ngukir, emboss minangka saben requirement customer
Pangobatan lumahing Hot dip galvanis Dipuntedahaken ASTM A 123, daya polyester werna, lukisan utawa standar liyane dening klien dibutuhake.
Gabungan Kutub Sambungan sambungan slip utawa sambungan flange
Desain pole Kita bisa ngrancang gratis yen Qty akeh, klien kudu nyedhiyakake parameter desain.
Standar ISO 9001:2008 CE: EN 1090-1:2009+A1:2011
Dawane saben bagean Ing 14m sapisan mbentuk tanpa slip joint
Welding Welding busur submerged, welding dobel internal lan eksternal ndadekake jahitan welding apik banget
Standar Pengelasan : AWS ( American Welding Society ) D 1.1
kekandelan 1 mm nganti 50 mm
Proses Produksi Tes bahan mentah → Cutting → Molding utawa mlengkung → Welding (longitudinal ) → Verifikasi dimensi → Flange welding → Pengeboran lubang → Kalibrasi → Deburr → Galvanisasi utawa lapisan bubuk, lukisan → Kalibrasi ulang → Benang → Kemasan
Paket cagak kita minangka tutup normal dening Mat utawa jerami bale ing ndhuwur lan ngisor, tho uga bisa tindakake dening klien dibutuhake, saben 40HC utawa OT bisa loading carane akeh pcs bakal pitungan basis ing klien bener specification lan data.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: