Tetep Rod Majelis

Tetep Rod Majelis

Hot dip galvanis baja luwes utawa non-luwes tetep rod karo gandhewo utawa anchor turnbuckle tetep rod Déwan digunakake ing line overhead daya lan proyèk distribusi line.

Batang tetep uga dijenengi set tetep, yaiku komponen sing digunakake kanggo nyambungake kabel tetep menyang jangkar lemah. Ana rong jinis: bow type stay rod lan tubular type stay rod. Jinis bow stay rod kalebu stay bow, stay rod, stay plate, stay thimble. Set tetep tubular bisa diatur utawa ora bisa diatur kanthi mripat ing ndhuwur turnbuckle.

Bedane antarane jinis busur lan jinis tubular yaiku struktur. Tanpa busur tetep, rod tetep jinis Tubular kalebu turnbuckle lan rod mripat. Batang tetep tubular utamane digunakake ing Afrika lan Arab Saudi. Batang tetep jinis busur akeh digunakake ing Asia Tenggara,

Kanthi pirang-pirang taun pengalaman nggawe set tetep, rod LJ tetep dikenal kanthi daya tahan sing dhuwur, struktur sing kuat, lan ukuran seragam lan galvanis.


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Panggonan Asal: Henan, China Jeneng Brand: L / J utawa Customized

Nomer Model: CH-16/LJ-18/180 etc. Tipe: Stay rod bow type or tubular type

Kualitas: Umum, dhuwur Bahan: Besi tuang / baja galvanis hot dip

Service: OEM Aplikasi: Distribusi daya lan transmisi line hardware fittings

Kapasitas pasokan

5000 Piece / Piece saben Minggu

Packaging & Pangiriman

Rincian Kemasan: Packing standar sing diekspor utawa miturut panjaluk Pelanggan

Port: Qingdao, Tianjin, Shanghai etc

Bahan Baku

Baja ringan & wesi sing bisa ditekuk nganti BS 309-W24/8

ukuran

M12X1.5m ; M16X1.8M; M16X2.4M; M20X2.4M; M24x24m (selaras)

piring

karo

Perawatan lumahing

Hot dip galvanis kanggo SABS

Tubular

Adjustable / Non Adjustable

Ketebalan seng

Luwih saka 86 micron

wangun sirah

sirah kothak

Aplikasi

Digunakake kanggo konstruksi utami lan mati lan kanggo overhead guying.

Sampel

Sampel gratis bisa dikirim menyang sampeyan kapan wae, wektu timbal sampel: 1-3 dina.

 

ew

 

Item No.

ukuran (mm)

UTS(kN)

Bobot (Kg)

A

B

C

D

E

H

L

CH-16

30

16

2000

314

22

350

230

54

5.2

CH-18

35

18

2440

321

25

405

230

65

7.9

CH-20

35

20

2440

325

25

400

230

85

8.8

CH-22

40

22

2500

334

30

400

230

110

20.5

 

Item No.

Gambar No.

ukuran (mm)

UTS(kN)

Bobot (kg)

L

I

D

d

A

B

C

T

LJ-18/180

1

1800

400

18

12

300

305

98

6

65

1.4

LJ-22/240

1

2400

400

22

14

380

305

110

6

96

17.9

LJ-18/180

2

1800

300

18

12

300

305

98

6

65

13.8

LJ-22/240

2

2400

380

22

14

380

305

110

6

96

17.0


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: