Lengan Pra-Insulated

Lengan sing wis terisolasi dirancang kanggo nyambungake kabel terisolasi (kalebu kabel ABC) ing jaringan distribusi udara. Iku selaras karo NFC33-021.

• Lengan kasebut kanthi sawetara ketegangan;

• Lan tutupe bisa nyegah banyu menyang tong minyak .Iku colored beda kanggo mbedakake ukuran kabel. Ditandhani karo jinis, ukuran kabel, ukuran mati, dawa kabel njero lan nomer crimping

• Material: Aluminium alloy


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

Model

Ukuran Kabel (mm2)

Diameter Lengan Plastik (mm)

Dawane (mm)

A

B

C

L

MJPT 16/16

16

16

20

98.5

MJPT 25/25

25

25

20

98.5

MJPT 35/35

35

35

20

98.5

MJPT 50/50

50

50

20

98.5

MJPT 70/70

70

70

20

98.5

MJPT 95/95

95

95

20

98.5

 

Model

Ukuran Kabel (mm2)

Diameter Lengan Plastik (mm)

Dawane (mm)

A

B

C

L

MJPB 6/16

6

16

16

73.5

MJPB 10/16

10

16

16

73.5

MJPB 16/16

16

16

16

73.5

MJPB 16/25

16

25

16

73.5

MJPB 25/25

25

25

16

73.5

 

Model

Ukuran Kabel (mm2)

Diameter Lengan Plastik (mm)

Dawane (mm)

A

B

C

L

MJPTN 54.6/54.6

54.6

54.6

20

172.5

MJPTN 54.6/70

54.6

70

20

172.5

MJPTN 70/70

70

70

20

172.5

MJPTN 95/95D

95

95

20

172.5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: