Perusahaan njupuk pirang-pirang langkah kanggo promosi bisnis energi anyar kanggo nyuda biaya lan nambah efisiensi

Daya angin minangka salah sawijining kekuwatan utama energi anyar. Pesenan baut jangkar tenaga angin perusahaan ing taun 2021 uga saya tambah akeh dibandhingake taun kepungkur. Kanggo nyukupi kebutuhan sing saya tambah akeh kanggo bolts jangkar menara daya angin, lan kanggo ngatasi masalah rega bahan mentah sing mundhak, perusahaan kasebut nggawe manajemen biaya jangkar angin lan tim kontrol, fokus ing telung tema "ngapikake kualitas lan efisiensi, upgrade lan transformasi, lan inovasi lan intelijen". Ningkatake karya nyuda biaya lan ningkatake efisiensi.

 

Nggawe mekanisme kanggo njaluk keuntungan saka manajemen apik. Tim kontrol biaya nindakake kunjungan lapangan menyang pabrikan bahan mentah ing Hubei, Hunan lan papan liyane. Liwat riset, dheweke ngerti informasi pasar bahan mentah kanggo baut jangkar tenaga angin lan ide sing dikembangake. Ing wektu sing padha, dheweke ngusulake yen tuku kudu metu ing wektu sing luwih cepet. Ngerti informasi pasar lan ngindhari fenomena manawa perusahaan sing melu penawaran umume dhuwur. Yen ora, sanajan tawaran menang kanthi rega paling murah, biaya bakal luwih dhuwur tinimbang rega pasar. Liwat rembugan pasuryan-kanggo-pasuryan karo macem-macem manufaktur, rega tuku bahan baku kanggo angin jangkar bolts daya wis suda Ngartekno, lan sawetara bahan wis tiba 5%.

 

Nyepetake transformasi teknologi lan njaluk keuntungan saka inovasi lan kreasi. Magepokan karo departemen teknis, kanthi nambah tingkat teknis saiki, ngoptimalake desain produk, nambah panggunaan materi, nyuda bahan produk unit, lan nggayuh tujuan nyuda biaya lan nambah efisiensi.

 

Kanggo nambah revenue lan nyuda pengeluaran, kita kudu entuk manfaat saka manajemen lan kontrol proses. Dipimpin dening Departemen Keuangan, kabeh proses produksi diurutake karo bengkel produksi, lan efisiensi produksi lan biaya saben proses dicenthang maneh. Liwat transformasi peralatan lan optimasi maneh proses, efisiensi produksi mboko sithik lan biaya dikontrol nganti tingkat paling murah. Liwat sawetara langkah, biaya lengkap baut jangkar angin wis suda luwih saka 8%.

 

Ing saiki, liwat kontrol lengkap biaya produksi angin daya jangkar bolts, ing pasuryan saka faktor unfavorable saka munggah cetha anyar ing baja, ora mung wis MediaWiki pesenan ana wis wadi, nanging uga daya saing pasar perusahaan wis. apik. Volume kontrak bisnis energi anyar perusahaan wiwit 2021 Wis entuk terobosan anyar lan dadi industri pilar utama perusahaan. Kanthi nyalin model kontrol lengkap bisnis energi anyar kanggo bisnis tradisional perusahaan, iku dipun promosiaken pangembangan abang biaya bisnis tradisional lan efficiency penambahan, mangkono mromosiaken pembangunan kualitas dhuwur perusahaan.


Wektu kirim: Sep-08-2021