Kargo proyek Henan Equipment Zimbabwe Wangji kasil dikumpulake lan budhal saka pelabuhan

Bubar, kabeh barang saka tahap katelu proyek Pembangkit Listrik Wangji ing Zimbabwe sing ditindakake dening Henan Equipment Company kasil diklumpukake lan metu saka pelabuhan lan teka ing situs proyek Wangji ing sawetara dina, sepisan maneh nyumbang kanggo pambangunan "Sabuk lan Dalan".

 

Zimbabwe minangka mitra koperasi penting "Inisiatif Sabuk lan Jalan" China kanthi prospek kerja sama. Proyek Pembangkit Listrik Wangji Tahap III minangka proyek konstruksi infrastruktur skala gedhe pisanan ing Zimbabwe sing dibangun miturut model PPP. Proyèk iki dumunung ing wilayah prodhuksi batu bara cedhak Kutha Wangji, udakara 800 kilometer saka Hararesi, ibukutha Zimbabwe. Wis enem unit diinstal. Dibangun ing taun 1980-an lan nduweni kapasitas total 920 MW. Amarga rusak, peralatan tuwa, lan liya-liyane. Alasane yaiku output sing nyata kurang saka 500 MW. Sawise rampung proyek kasebut, total kapasitas sing dipasang bakal ditambah kaping pirang-pirang, nyuntikake dorongan anyar menyang pemukiman manungsa lan pangembangan ekonomi lokal.

 

Kanggo nindakake proyek sing apik ing implementasine kontrak, Henan Equipment Company nggawe tim proyek khusus kanggo Zimbabwe, sing nyakup macem-macem departemen teknologi, produksi, lan pemasaran, lan nganakake rapat pelacakan kemajuan proyek kanthi rutin kanggo njamin kinerja proyek. Produksi bengkel saya maju, pamriksan kualitas metodis, skema pengepakan bola-bali ditingkatake, logistik lan transportasi nunggu, lan pungkasane pangiriman sesuai jadwal. Saben proses lan link ngemot filosofi bisnis perusahaan "Kualitas First, Service Supreme", lan nggunakake tumindak praktis kanggo kontribusi kanggo construction saka "Sabuk lan Road".

 

Proyèk fase katelu saka Pembangkit Listrik Wangji ing Zimbabwe minangka proyek "arep metu" liyane saka Henan Equipment Company, sing nyuntikake dorongan kuat menyang pangembangan bisnis jaban rangkah perusahaan. Reformasi tansah ana ing dalan, lan inovasi ora ana pungkasane. Henan Equipment Co., Ltd. bakal terus nglatih katrampilan dhasar, nggabungake puncak karbon lan netralitas karbon menyang tata letak sakabèhé konstruksi peradaban ekologis, lan melu ing rantai industri energi sing bisa dianyari ing proses promosi "Sabuk lan Dalan", ing fotovoltaik, tenaga air, tenaga angin, energi termal, lan liya-liyane. Kanggo ngembangake produk anyar ing lapangan, nggawe wiwitan sing apik kanggo wiwitan "Rencana Lima Taun 14", lan nyumbang kanggo realisasi pembangunan sing berkualitas.


Wektu kirim: Sep-08-2021