Henan Equipment Company kasil ngembangaken clamps suspensi die forging solid state

Sawetara dina kepungkur, Henan Equipment Company kasil ngembangake clamp suspensi penempaan padhet XGD-21 / 60-40, lan kasil ngliwati macem-macem tes. Pangembangan sukses produk iki nandhani terobosan utama perusahaan ing proses penempaan solid-state anyar, lan uga ngidini perusahaan bisa sukses mlebu rangking sawetara industri hardware domestik sing bisa ngasilake clamp suspensi solid-state die-forging.

 

Ing taun-taun pungkasan, penawaran kanggo proyek UHV mbutuhake perusahaan penawaran duwe kapasitas produksi clamp suspensi tempa sing padhet. Kanggo ngembangake kabutuhan, perusahaan mutusake ngembangake clamp suspensi tempa sing padhet. Ing ngalangi-negara die forging proses bisa nemen nambah struktur internal lan mechanical saka materi aluminium alloy, lan streamline logam kawangun sawise forging bisa nambah kualitas geometris prodhuk. Clamp suspensi padhet die forging nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, bobot entheng, katon apik lan tahan nyandhang sing kuwat. Produsen liyane ing industri sing padha nggunakake tekanan 1600-ton utawa 2500-ton kanggo ngasilake clamp suspensi penempaan padhet. Apa perusahaan bisa kasil nyoba-prodhuksi pers 1.000-ton ngadhepi masalah gedhe ing proses.

 

Wong teknis sing tanggung jawab ing pusat teknologi perusahaan kanthi aktif ngatur personel teknis sing relevan lan personel trampil kanggo nganalisa lan nduduhake proses produksi produk, lan nemtokake aliran proses produk adhedhasar karakteristik produk lan digabungake karo pengalaman kerja. Digabungake karo karakteristik pers 1000-ton sing ana, rencana desain cetakan disesuaikan lan dioptimalake kaping pirang-pirang. Ing wektu sing padha, rencana produksi uji coba sing rinci dirumusake. Supaya kanggo mesthekake produksi nyoba sukses, wong ing pangisian daya saka pusat technical diatur R & D personel technical kanggo nggunakake modeling telung dimensi kanggo nindakake macem-macem tes simulasi, lan diatur teknisi workshop kanggo nindakake macem-macem analisis lan riset ing situs produksi. Ing wektu sing padha, dheweke nggawe sawetara langkah teknis darurat sadurunge produksi uji coba. Kanthi upaya kabeh personel teknis lan personel trampil perusahaan, macem-macem kesulitan teknis diatasi, lan clamp suspensi penempaan mati sing padhet kasil diprodhuksi ing siji wektu. Sawise dites, produk clamp suspensi die padhet XGD-21 / 60-40 kanthi lengkap cocog karo indikator kinerja.

 

Produk perangkat keras XGD-21/60-40 penjepit suspensi penempaan padhet kasil dikembangake. Ora mung perusahaan wis nggawe terobosan utama ing proses penempaan mati negara padhet, iku uga perusahaan pertama ing industri hardware sing sukses nyoba-prodhuksi pers 1,000 ton, sing bakal ningkatake kekuatan teknis lan daya saing pasar perusahaan. .


Wektu kirim: Sep-08-2021