Babagan Kita

Powerchina Henan Electric Power Equipment Co., Ltd.

logo-a
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Kerjasama Konstruksi Daya China (POWERCHINA)
  • Pangembangan produk lan produksi Layanan pelanggan profesional Dhukungan Teknis Gudang lan logistik sing dipercaya Layanan Sawise Dijual
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. jembaré 84000 meter persegi didegaké ing taun 1958
  • POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. nduwe total luwih saka 426 karyawan, kalebu luwih saka 128 insinyur lan teknisi.

Sejarah Kita

POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. sing jembaré 84000 meter persegi didegaké ing taun 1958 kanthi jeneng Asosiasi Industri Besi Luohe, sajrone wektu kasebut, jeneng perusahaan diganti kaping pirang-pirang kaya ing ngisor iki: Asosiasi Industri Besi Luohe ing 1965, Pabrik Material Peralatan Listrik Luohe ing taun 1971, lan diselehake ing administrasi Biro Industri Tenaga Listrik Henan ing taun 1976, Henan Electric Equipment Material Company ing taun 2010 kanthi pengawasan Kerjasama Grid Negara China, sawise reorganisasi, dadi anak perusahaan. saka Power Construction Cooperation of China(POWERCHINA) ing September 2011. Ing 2018, jeneng perusahaan wis diganti dadi POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. Saiki, perusahaan wis total luwih saka 426 karyawan, kalebu luwih saka 128 engineers. lan teknisi, lan aset tetep tekan luwih saka 100 yuta Yuan.

Layanan Kita

sp (2)

Kita nyedhiyakake layanan ing ngisor iki:

sp (6)

Pangembangan lan produksi produk

sp (4)

Layanan pelanggan profesional

sp (8)

Dhukungan Teknis

sp (5)

Gudang lan logistik sing dipercaya

sp (3)

Layanan After-Sale & komitmen garansi

Riset lan Pangembangan Kita

Kita minangka anggota Komite Standardisasi Line Overhead Nasional lan Komite Standardisasi Peralatan Listrik Dewan Listrik China, Melu ing formulasi DL / T 764-2014 DL / T 1343-2014 DL / T284-2012 lan standar profesional liyane, Ing wektu sing padha , mbantu State Grid Corporation of China kanggo ngramu standar desain umum 1000kV lan 800kV transmisi lan distribusi fittings.

Kita uga minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat negara, pusat teknologi perusahaan provinsi, pusat Riset saka Henan Energy-saving electric power fittings teknologi Engineering, perusahaan pilot inovatif Provinsi Henan, lan perusahaan kauntungan properti intelektual ing Luohe City.