Kenapa Pilih Kita?

POWERCHINA Henan Electric Power Equipment Co., Ltd. sing jembaré 84000 meter persegi didegaké ing taun 1958 kanthi jeneng Asosiasi Industri Besi Luohe, sajrone wektu kasebut, jeneng perusahaan diganti kaping pirang-pirang kaya ing ngisor iki: Asosiasi Industri Besi Luohe ing 1965, Pabrik Bahan Peralatan Listrik Luohe ing taun 1971, lan diselehake ing sangisore administrasi Biro Industri Tenaga Listrik Henan ing taun 1976, Henan Electric Equipment Material..

  • ab

Stabilitas produk lan layanan kualitas!

We iku salah siji saka prodhusèn paling gedhe

produk unggulan

Kita wis nindakake proyek.

Priksa proyek kita.

Kaluwihan Kita

  • Quality pre-sale and after-sales service,contact 24

    Layanan Kualitas

    Layanan pra-sale lan sawise-sales kualitas, hubungi 24

  • All kinds of steel products

    Sugih ing Macem-macem

    Kabeh jinis produk baja

  • You can receive the products within 30 days

    Pangiriman Cepet

    Sampeyan bisa nampa produk ing 30 dina